Asus Zen Power 10050 mAh

33 $

- Design elegant cu dimensiuni si greutate reduse

- Carcasa din aluminiu anodizat

- Indicator nivel baterie

- Tehnologie PowerSafe ce controleaza temperatura, tensiunea de intrare si de iesire, asigurand siguranta maxima in timpul procesului de incarcare

- Timp de incarcare totala : ~ 6 ore (6 ore, cu cablu standard 5V/2A)

Detalii

În stoc

ProducatorAsus
ModelAsus Zen Power 10050 mAh
Dimensiuni (mm)59 x 90.5 x 22
Greutate (g)215
Alte1 conector USB
Capacitatea (mAh)10050
TehnologieLi-Ion
LED indicatorDa
Tip accesoriuPower bank

ACUMULATOR EXTERN ASUS ZENPOWER 10050 MAH – REVIEW

Powerbank-ul are dimensiuni reduse, il putem compara cu un card bancar.

In partea inferioara avem portul USB, microUSB, butonul on/off si patru leduri de activitate. De ce patru leduri? Fiecare reprezinta 25%, doua leduri aprinse inseamna baterie ~50 procente. In timpul incarcarii unui dispozitiv, aceste leduri se aprind intermitent, pentru a cunoaste procentajul acestuia. Cand incarcam powerbank-ul, ledurile de activitate raman aprinse, indicand procentul de incarcare.

Zenpower are de asemenea si functia de pass-through, adica poate incarca un dispozitiv concomitent ce se incarca si el din priza.

Asus au creat un powerbank ideal, redus ca dimensiuni si greutate insa destul de 'incapator'.

Am reusit sa incarc de trei ori complet un Galaxy S6, iar a patra incarcare a fost dusa pana la 59%. 

Eu zic ca e decent acest lucru, incarcarea fiind efectuata prin quickcarge. Telefonul a fost incarcat in aprox 80 minute.Incarcarea acumulatorului se face anevoios, durata fiind de aproximativ 7 ore. 

Producatorul recomanda sa folositi numai cablurile originale din pachet, indiferent de situatie, fie ca incarcati vreun dispozitiv, fie powerbank-ul in sine.

Zenpower are un finisaj placut, margini fine, confera o senzatie de produs premium.

Un alt lucru pe care era sa-l uit este faptul ca nu se incalzeste pe durata incarcarii, indiferent despre care ar fi vorba.

Asus Zenpower a lasat o impresie buna datorita calitatii sale, a capacitatii, dimensiunii si a utilitatii sale. Va recomand acest produs cu multa incredere, nu veti regreta alegerea facuta.

30 alte produse din aceeași categorie: