Samsung a dezvăluit Samsung Galaxy S9 şi S9 Plus (S9+)

Samsung a dezvăluit Samsung Galaxy S9 şi S9 Plus (S9+)

Samsung Galaxy S9, mai mult cameră decât telefon.

Samsung a dezvăluit aseară, la Barcelona, noul model Galaxy S9. Este smartphone-ul care trebuie să se bată de la egal la egal cu iPhone, aşa că este cea mai importantă lansare a anului pentru sud-coreeni.

Samsung a pus mare accent pe noile camere foto. Chiar directorul companiei a spus că smartphone-urile moderne nu mai sunt, în primul rând, telefoane, ci dispozitive de comunicare vizuală. Tot la Barcelona, Nokia a lansat un nou telefon retro, care reinterpretează un model legendar din anii '90. Iar la standul Huawei, în centrul atenţiei a fost un laptop cu o cameră antispionaj.

Telefoanele Galaxy S9 şi S9+ sunt dotate cu o aplicație ce controlează toate dispozitivele inteligente din casă şi, graţie unui senzor, poate monitoriza tensiunea arterială. Camera foto devine aproape profesională datorită diafragmei duble care face fotografiile foarte clare chiar şi pe întuneric. Iar difuzoarele de la ambele capete ale smartphoneului sunt cele mai puternice folosite de Samsung.

Dong-Jin Koh, preşedintele Samsung Electronics: „Cea mai importantă funcţie a telefonului nu este de a da apeluri. Este de a captura momentele fugare care exprimă într-o clipă ceea ce vrei să spui. Adică a face poze şi selfie-uri, a trimite emoji-uri şi a distribui videoclipuri.”

Schimbările de design sunt minime, dar Samsung vrea să ia ochii cu o nouă culoare.

Justin Denison, director de marketing: „Patru culori uimitoare: negru, gri titan, albastru coral şi nou şi unic, violet.”

digi24.ro

Samsung G960F Galaxy S9 64GB Dual - https://www.mobiboom.md/ru/telefoane/315-samsung-g960f-galaxy-s9-64gb-dual.html

Samsung G965F Galaxy S9 Plus 64GB Dual - https://www.mobiboom.md/ru/telefoane/316-samsung-g965f-galaxy-s9-plus-64gb-dual.html